Over mij

 

Mijn naam is Hetty Wennekendonk (1964), ik ben een geboren en getogen Apeldoornse. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het dorp Loenen op de Veluwe. Ik ben de een na oudste van 4 meiden.

Vroeger wilde ik de musicalwereld in.
Ballet was mijn grote hobby en ik wilde zingen, dansen, toneelspelen. Mijn verstandige vader raadde mij aan een ‘gewoon’ vak te leren, want in dat creatieve vak is ‘geen droog brood te verdienen’. Ik heb zijn raad opgevolgd en heb een administratieve richting gekozen. Mijn creatieve ‘skills’ heb ik als hobby gehouden. Als vierde liefhebberij kwam daar radio en tv maken bij.

In mei 2008 leerde ik bij de omroep Gerard kennen; we zijn op 17 juli 2010 getrouwd. Vier dagen later ben ik beëdigd als trouwambtenaar en vanaf dat moment begon ik enthousiast aan een bijzondere baan. In datzelfde jaar trouwde ik mijn eigen zusje!

Ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal en ik geniet er enorm van om mee te mogen lopen bij de voorbereidingen van een huwelijksceremonie, alle verhalen te horen en op de dag zelf mede te zorgen voor een ontspannen, interactieve en persoonlijke ceremonie. Ik wil graag rust brengen en tegelijkertijd jullie laten lachen. Want trouwen is leuk!

Ik ben oprecht geïnteresseerd en heb een groot invoelingsvermogen. Dat geeft een vertrouwd gevoel bij de ander. Na een huwelijk wordt vaak gezegd ‘je hebt goed aangevoeld wat bij ons paste’. En na een uitvaart hoor ik ‘je hebt onze moeder precies zo neergezet zoals ze was’. Dat voelt goed.