De vrouwen van Hetty

Op donderdag 21 februari 2019 was de eerste aflevering van mijn tv-programma bij RTV Apeldoorn ‘de vrouwen van Hetty’, een programma voor, over en door vrouwen, waarin ik verschillende thema’s bespreek met …. inderdaad .. vrouwen. De vrouwen van Hetty is een maandelijks programma, met steeds de opname op zaterdagmorgen en uitzending op donderdagavond. Like de Facebookpagina ‘de vrouwen van Hetty’ en blijf op de hoogte. https://www.facebook.com/devrouwenvanhetty/

Nieuwsgierig? Hieronder staat de link naar de eerste en tweede aflevering. De eerste stond in het teken van de internationale vrouwendag. In de tweede ‘Vrouwen van Hetty’ praatte ik over de asielzoekers die in januari 2019 naar Apeldoorn zijn gekomen.

aflevering 21 februari 2019

aflevering 21 maart 2019

 

Lezingen en presentaties

 

Wat onderneem jij toch leuke dingen! Heel divers en eigenlijk toch weer zoveel raakvlakken. Kun je daar een keer over vertellen? Deze vraag krijg ik steeds vaker. Tijdens de ledenvergadering van een vereniging, na de pauze een presentatie over Koninklijke onderscheidingen, of tijdens een andere gelegenheid over trouwen en rouwen. Of een compleet verhaal van hoe ik ergens ben ingerold, waarom ik gekozen heb voor een bepaalde richting. Ik vertel er graag over!